May 29, 2024
News Ticker

Consiliul Județean Dâmbovița, partener la CORB Adventure Days 2021, la Șotânga!

Comuna Șotânga este în aceste zile gazda celei de-a V-a etape a Campionatului Național de Off Road ”CORB Adventure Days 2021”.

Competiția se desfășoară sub egida Ministerului Tineretului și Sportului (MTS), Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) și Comisiei Naționale de Off Road. Ca în fiecare an, au fost pregătite trasee pitorești și pline de aventură, astfel că fiecare zi a întrecerii este o nouă provocare. Traseele au lungimi între 60 și 80 km și sunt diferite din punct de vedere al gradului de dificultate, în funcție de categoria de participare. Startul și finișul sunt comune pentru toate clasele Standard, Challenge, Open, SSV, Extrem și chiar Hobby. Pentru cele 4 clase înscrise (Standard, Open, SSV și Extrem) vor fi parcurși 600 km de traseu.

La deschiderea evenimentului au fost prezenți: președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, secretarul general al județului, Dănuț Nicolae Popa Stănescu, primarul comunei Șotânga, Constantin Stroe.

CORB Adventure Days 2021 se va încheia duminică, 10 octombrie. CORB Adventure Days este o etapă de tradiție, iar acum, în 2021, aceasta a ajuns la a 8-a ediție.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1