May 28, 2024
News Ticker

Tenis de Câmp – CS Târgoviște! Matei Bucura, locul 3 în proba de dublu la Cupa Văideanu!

Mai mulți tenismeni de la Clubul Sportiv Târgoviște au fost angrenați, în această săptămână, la competiții dedicate copiilor și cadeților. Majoritatea dintre sportivii antrenați de Florin Râpeanu s-a oprit în faza sferturilor turneelor la care au luat parte.

Matei Bucura a reușit în proba de dublu a Circuitului Național FRT – Cupa Văideanu, găzduită de orașul Brașov să atingă faza semifinalelor. La acest turneu, la categoria U12, Matei a făcut pereche Mihnea Tamași, de la CS Ceramus. Binomul Bucura/ Tamași a fost învins în penultimul act al întrecerii de perechea Karlo Piticaru (AS CS Tenis Nord Bucovina)/ Lucas Milos (CS Helios Timișoara), cu scorul de 0-6, 2-6.

În schimb, în meciul pentru intrarea în careul de ași al întrecerii, perechea alcătuită din Bucura/Tamași a trecut de Călin Munteanu (CSM Unirea Slobozia)/ Matei Prunescu (AS CS Elite Tenis), cu 6-3, 6-3.

De asemenea, în proba de simplu, Matei Bucura s-a oprit în faza sferturilor de finală.

La un alt concurs, la categoria U14, la Cupa Elite Pantelimon, găzduită de baza sportivă ACS Elite Tenis, din județul Ilfov, Andrei Dincă a ajuns până în faza sferturilor, unde a cedat în fața lui Erik Neacșa (CS Dinamo București), cu 3-6, 1-6.

Totodată, la Cupa TCH – ediția a 10-a, din capitală, la categoria U12, Maria Oprea a fost eliminată tot în faza sferturilor. Aceasta a fost depășită de Natalia Dragomir (ACS Tennis Performance), cu 2-6, 4-6. Pentru Maria, acesta a reprezentat al cincilea turneu FRT la care a luat parte.

Sursa – CS Târgoviște

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1