December 3, 2023
News Ticker

Salvamont Salvaspeo Dâmbovița! Intervenție la un accident rutier la Piatra Arsă!

In urma unui apel primit prin numarul unic de urgenta 112 in jurul orei 16:30, echipa Salvamont Salvaspeo Dambovita a fost instiintata de un accident rutier soldat cu o victima ce avea nevoie de ingrijiri medicale pe drumul ce leaga Saua Dichiului de Piatra Arsa.

O echipa de salvatori de la Baza Pestera a plecat in cel mai scurt timp catre locul mai sus mentionat impreuna cu un echipaj al Politiei Padina, ajungand  in aproximativ 20 de minute.

Victima, o persoana de sex feminin din Brasov a fost evaluata de medicul echipei, iar in urma evaluarii s-a constatat faptul ca persoana prezenta durere cu iradiere in zona coxo-femurala, emeza.

S-a recurs la imobilizarea victimei folosind gulerul cervical, targa rigida si salteaua vacuum si administrarea de substante pe cale I.V pentru stabilizarea pacientei.

In sprijinul salvatorilor montani au ajuns 2 echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare, victima fiind preluata de echipajul SMURD si transportata la Spitalul Orasenesc Sinaia pentru investigatii suplimentare.

Telefoane utile:

Salvamont Salvaspeo Dâmbovița: 0726.686.685

Dispeceratul Național Salvamont: 0725.826.668 ( 0salvamont)

Sef Serviciu:

Deaconescu Stefan Razvan

Telefon: 0726194166

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1