June 13, 2024
News Ticker

Jandarmeria Dâmbovița! Măsuri de Ordine Publică la meciul FC Pucioasa – AFC Hermannstadt 2


Jandarmii dâmboviţeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele FC Pucioasa și Târgu Secuiesc, din cadrul ligii a III-a, seria a V-a, etapa a VI-a, care se va disputa sâmbătă, 2 octombrie a.c., începând cu ora 15.00 pe stadionul “Dumitru Tică Popescu” din orașul Pucioasa.

Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a partidei de fotbal pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.

Conform legislației în vigoare pe stadion vor avea acces persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Totodată, adresăm participanților următoarele recomandări preventive:

  • să aducă la cunoştinţa autorităților eventualele aspecte legate de încălcarea legii sau posibile situaţii de pericol;
  • să respecte măsurile de protecție sanitară adoptate de autorități pe timpul stării de alertă;
  • să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1