September 26, 2023
News Ticker

AJF Dâmbovița! Selecționata județului, la Cupa Regiunilor!

𝗔𝗝𝗙 𝗗𝗮̂𝗺𝗯𝗼𝘃𝗶𝘁̦𝗮 se numără, în premieră, printre asociațiile județene, 6 la număr, care și-au înscris reprezentativa în 𝘾𝙪𝙥𝙖 𝙍𝙚𝙜𝙞𝙪𝙣𝙞𝙡𝙤𝙧. Selecționata noastră se va duela pentru titlul de campioană la fotbal amator, cu reprezentativele similare ale județelor Brașov, Vaslui, Giurgiu, Prahova și Harghita.

Lotul echipei poate cuprinde doar jucători cu vârsta peste 20 de ani, care nu au evoluat niciodată în Divizia A sau B, legitimați în prezent la 𝗔𝗝𝗙 𝗗𝗮̂𝗺𝗯𝗼𝘃𝗶𝘁̦𝗮. Regulamentul competiției prevede obligația ca aceste selecționate să fie conduse de antrenori cu minim Licența UEFA B. Antrenorul selecționatei 𝗔𝗝𝗙 𝗗𝗮̂𝗺𝗯𝗼𝘃𝗶𝘁̦𝗮 va fi numit de președintele asociației, la propunerea Comisiei Tehnice.

𝘾𝙪𝙥𝙖 𝙍𝙚𝙜𝙞𝙪𝙣𝙞𝙡𝙤𝙧, organizată la fiecare doi ani de UEFA, are două faze, una națională și una internațională. 𝗔𝗝𝗙 𝗗𝗮̂𝗺𝗯𝗼𝘃𝗶𝘁̦𝗮 a deschis discuții cu un sponsor, pentru ca banii aferenți participării în competiție să fie suportați din alte surse și nu din bugetul asociației. Costurile pentru finala națională și faza internațională vor fi susținute de 𝗙𝗲𝗱𝗲𝗿𝗮𝘁̦𝗶𝗮 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗮̆ 𝗱𝗲 𝗙𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹.

Regulamentul, sistemul competițional, tragerea la sorți și alte detalii vor fi stabilite într-o ședință ce va avea loc miercuri, 6 octombrie, la 𝗖𝗮𝘀𝗮 𝗙𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶, la care va participa și președintele 𝗔𝗝𝗙 𝗗𝗮̂𝗺𝗯𝗼𝘃𝗶𝘁̦𝗮, prof. Ciprian Prisăcaru.

#MaiBuniÎmpreună

Sursa – AJF Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1