Pr. Ionuț Ghibanu! Asociația Communio Târgoviște, daruri alimentare de aproape 40.000 lei!


Asociația Centrul Socio – Cultural Communio din Târgoviște, la inițiativa președintelui său Pr. dr. Ionuț Adrian Ghibanu, Vicar Eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei, cu ajutorul Societății Sc Ahead Logistic Srl din Dărmănești, a oferit zile acestea, unor oameni și instituții, 13.142 de conserve de carne, în valoare de 39.295 de lei.

Aceste daruri alimentare au ajuns la familii cu posibilități materiale reduse din cele 5 protoierii ale Arhiepiscopiei Târgoviștei, la Centrele sociale din cadrul D.G.A.S.P.C.- Dâmbovița și D.A.S.-Târgoviște, dar și la mănăstirile din cadrul Arhiepiscopiei Târgoviștei. Astfel că, beneficiarii acestei activități social-filantropice au fost: Centrul de Servicii Comunitare Sf. Ap. Andrei de la Gura Ocniței, Centrul Floare de Colț, Complexul de Servicii Sociale Casa Soarelui, Asociația Kinetocodruț – Sagricom, Centrul social de la Țuicani, Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei, Cantina Socială a Arhiepiscopiei Târgoviștei, mânăstirile: Stelea, Dealu, Nucet, Viforâta, Bâldana, Pătroaia, Peștera, Bunea și Cota 1.000, precum și Schitul La Stejari.

Asociația Centrul Socio – Cultural Communio din Târgoviște sprijină nevoi concrete din cadrul comunității noastre locale, invitând la imitație pe toți cei cu posibilități financiare și disponibilitate în a-și ajuta semenii, pentru rezolvarea unor situații dificile și ca mijloc de educație filantropică a noilor generații.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1