April 20, 2024
News Ticker

Alegeri pentru desemnarea reprezentantului elevilor în C.A. al Seminarului Teologic Sf. Ioan Gură de Aur Târgoviște!

În perioada 14 – 27 septembrie 2021, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, în cadrul Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgovişte s-a desfăşurat procesul electoral pentru desemnarea reprezentantului elevilor în cadrul Consiliului de Administraţie al şcolii.

Alegerile au avut loc după următorul calendar:

– 14-19 septembrie – cadidaţii şi-au depus dosarele de candidatură la comisie;

– 20-21 septembrie – comisia a analizat şi a validat dosarele depuse şi a anunţat public numele candidaţilor care îndeplinesc condiţiile de participare;

– 22-26 septembrie – elevii alesi s-au prezentat în cadrul unor întâlniri şi dezbateri cu elevii şcolii;

– 27 septembrie – s-a desfăşurat procesul electoral şi s-au anunţat rezultatele.

În urma numărării voturilor, elevul Tudorache Mirel Valentin, de la clasa a XII-a S, a fost desemnat reprezentantul elevilor în cadrul Consiliului de Administraţie pentru anul scolar 2021-2022. Tânărul elev seminarist face parte şi din Consiliul Şcolar al Elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox, structură care apără interesele elevilor şi promovează un climat şcolar propice pentru dezvoltarea persoanei, a educaţiei civice autentice şi susţine formarea unor viitori cetăţeni responsabili.

Menţionăm faptul că, în timpul derulării alegerilor, măsurile igienico-sanitare au fost respectate cu stricteţe de către participanţi.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1