April 14, 2024
News Ticker

Take, Ianke și Cadâr! Spectacol la Teatrul Municipal Tony Bulandra Târgoviște!

Vă așteptăm, duminică 3 octombrie, de la orele 19:oo în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra, la super-comedia cu iz interbelic – Take, Ianke și Cadîr!

de: Victor Ion Popa
un spectacol de: Mc Ranin

în distribuție: Adrian Păduraru | Jipa Puiu | Chiributa Paul | Sebastian E. Bălăşoiu | Ana Carablais | Carmen Ionescu | Ilie Ghergu / Mircea Silaghi

#TakeIankeSiCadir

Piesa lui Victor Ion Popa, scrisă în 1932, surprinde caracterul intercultural al târgurilor moldovenești din acea vreme. Povestea celor trei prieteni, Take, românul simplu și bonom, Ianke, evreul șiret și palavragiu și turcul înțelept și blând – Cadîr, înfățișază mediul multietnic și multicultural din perioada interbelică.

Negustori modești, înzestrați cu omenie și cu inteligență nativă, cei trei protagoniști sunt legați de o prietenie sinceră ce nu ține cont de barierele religioase și sociale; locuiesc în case identice, își împart mâncarea și nu își fac concurență. Trecerea liniștită a zilelor este zdruncinată de venirea lui Ionel (fiul lui Take) și a Anei (fiica lui Ianke), tineri plecați la București pentru studii. Intenția celor doi de a se căsători amenință să le strice liniștea. Deși își iubesc copiii, refuză să se cumetrească, pentru că Take se teme de certuri, iar Ianke de faliment. Echilibrul este restabilit de Cadîr, prietenul tăcut care pune la cale un plan care să-i mulțumească pe toți și să închidă și gura târgului.

 

Masca de protecție este obligatorie

*N.B:

Capacitate maximă admisă: 149 de persoane

Accesul publicului se va face începând cu ora 18.3o, la un interval de 5 minute până la începerea spectacolului, în ordinea survenită unei rezervări / achiziții prealabile făcute prin telefon, WhatsApp, sau pe adresa de e-mail: rezervări@tonybulandra.ro (confirmată ulterior), în grupuri de maximum 10 persoane conduse la locația reprezentației de către un responsabil al teatrului

Intrarea și ieșirea publicului, se va face exclusiv pe căi diferite de acces/ieșire, atât în instituție, cât și în sala de spectacole!!!

☛ Bilete: SOLD OUT
______________________________________________________
Informații aici:

Telefonul agenției de bilete a teatrului: 0245.210.046;
✆ WhatsApp: 0799.759.012;
E-mail: rezervari@tonybulandra.ro

Program de lucru: L – D: 09.oo -19.oo

sursa: www.tonybulandra.ro

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1