February 21, 2024
News Ticker

Marcel Ciolacu, despre Congresul PNL! Am asistat la o rușine națională!

Președintele PSD Marcel Ciolacu este de părere că cei de la PNL au organizat, sâmbătă, în timpul Congresului, un „festival al covidului”.

N-am asistat astăzi la un exercițiu democratic. Am asistat astăzi la o rușine națională, la un partid care a sfidat total democrația, a sfidat regulile și pe toți românii. Și-au bătut joc de lege, iar toate aceste lucruri s-au întâmplat cu girul așa-zisului președinte al României, Klaus Iohannis”, a declarat Marcel Ciolacu, sâmbătă seară, după Congresul PNL.

Liderul PSD îl acuză pe Klaus Iohannis că nu poate depăși statutul de „președinte” al PNL.

„Klaus Iohannis, și în acest al doilea mandat al său, a demonstrat că nu poate să fie președintele României, nu depășește nivelul de președinte al Partidului Național Liberal. Este inadmisibil să modifici legi în Guvernul României astfel încât tu și partidul tău să poți ține un congres.

Partidul Social Democrat nu a putut ține congres fizic pentru că erau o mie de cazuri pe zi și 14 decedați. Astăzi sunt peste opt mii de cazuri pe zi și peste 150 de decedați de covid. Este o rușine națională ceea ce au făcut ei astăzi. Nu a fost un festival al democrației, a fost un festival al covidului”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3, potrivit Gândul.ro.

PNL a organizat, sâmbătă, la Romexpo, Congresul partidului, în urma căruia liberalii l-au ales președinte pe Florin Cîțu. La eveniment au participat aproape 5.000 de delegați.

 

Sursa – 7Media

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1