Politia Dâmbovița! Acțiune informativ – preventivă în piețele din Târgoviște!


La data de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost prezenți la datorie și au continuat acțiunile organizate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice, pentru descurajarea faptelor antisociale, limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2 și creșterea gradului de siguranță în trafic.

Astfel, pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 14 evenimente, dintre care 10 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, totodată, fiind sesizate 15 infracțiuni, dintre care 8 contra patrimoniului și 4 contra persoanei.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat 259 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 76.240, iar în cadrul activităților organizate pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru nerespectarea regulilor de circulație, au dispus reținerea a 25 de permise de conducere și a 5 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în cadrul acțiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual, au fost legitimate 1895 de persoane, au fost verificate 56 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 50 de restaurante/terase/fastfood-uri, fiind aplicate 10 sancțiuni contravenționale pentru neportul măștii de protecție.

Totodată, polițiștii dâmbovițeni au efectuat verificări și în 215 mijloace de transport persoane și la 21 de operatori autorizați/transportatori de persoane

Acțiune informativ-preventivă, organizată în piețele din municipiul Târgoviște

Pe parcursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, alături de structura de prevenire a criminalității, au organizat o acțiune informativ-preventivă în piețele din municipiul Târgoviște.

Polițiștii au discutat cu cetățenii, le-au oferit recomandări privind necesitatea respectării normelor legale, persoanele întâlnite fiind informate cu privire la modificările legislative impuse odată cu prelungirea stării de alertă.

 

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1