June 13, 2024
News Ticker

Liga 1 – Chindia Târgoviște! Bilete pentru partida cu Farul Constanța!


Bilete pentru meciul cu Farul Constanța:

AFC Chindia Târgoviște pune în vânzare biletele pentru meciul cu Farul Constanța, programat sâmbătă, ora 14.30, la Ploiești, pe stadionul “Ilie Oană”, în etapa a 9-a a Ligii I.

Prețuri bilete:

Tribuna 0 – 30 lei

Tribuna I – 20 lei

Tribuna a II-a – 15 lei

Biletele sunt disponibile online, pe portalul myticket.ro, accesând link-ul: https://www.myticket.ro/…/afc-chindia-targoviste-fc…

Programul caselor de bilete:

Târgoviște, Calea Domnească nr. 216 (sediul clubului): miercuri, joi, vineri, între orele 8-16

Ploiești, stadion “Ilie Oană”: joi și vineri, între orele 9-16 și sâmbătă, în ziua meciului, între orele 9-15

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, emis de Federația Română de Fotbal (FRF), la meciuri pot asista spectatori ocupând până la 75% din capacitatea stadionului.

Pe stadion vor avea acces:

  • Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
  • Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una din cele trei categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul de acces. Tinerii sub 18 ani sunt exceptați de la prezentarea documentelor medicale. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Vă așteptăm în tribune, alături de băieții noștri!

Sursa – AFC Chindia Oficial

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1