February 25, 2024
News Ticker

PRO Romania Găești! Consilierul local Răzvan Buta, propuneri de 3 proiecte de hotăråre!

In calitate de consilier local, in urma votului primit din partea gaestenilor, mi-a fost conferit dreptul dar si obligatia de a propune proiecte pentru dezvoltarea orasului in vederea asigurarii unui trai decent pentru noi cei care traim in acest oras, deoarece orasul Gaesti, dupa atatia ani de letargie merita sa fie un oras care se schimba in bine spre folosul locuitorilor .
✅ In consecinta in luna septembrie 2021 am depus 3 proiecte spre aprobare in Consiliului local, astazi le voi enumera iar in zilele urmatoare le voi detalia pe fiecare in parte :
✅ 1 Reamenajarea parcului central in zona strabatuta de paraul Rastoaca (decolmatare, iluminat, alei de promenada pe ambele parti, loc pentru recreere).
✅ 2 Achizitionarea de doua toalete inteligente cu acces GRATUIT, cu sistem de autocuratare cu jet de apa (de la tavan pana la podea inclusiv). Legate la reţeaua de canalizare a oraşului, una pentru a fi montata in parculetul de vis a vis de Catedrala, folosit mai ales de parintii si bunicii care ies impreuna cu copiii si nepotii la locul de joasca ,
– a doua pentru a fi montata in Parcul Copiilor, zona Mega-Image (ruta aleasa de toti cei care merg spre gara si dinspre gara spre oras) .
✅ 3 Acces-ul online live si inregistrat la toate sedintele locale pentru orice utilizator de internet;
Totodata va incurajez sa purtam orice discutie care poate contura un proiect benefic in vederea dezvoltarii orasului nostru, iar in mine veti gasi permanent un aliat!
Răzvan Buta – consilier local PRO Romania Găești
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1