December 7, 2023
News Ticker

Liga 1! Emil Săndoi, antrenor Chindia Târgoviște! Pregătim meciul de campionat, cu Mioveniul!

Declarații ale antrenorului echipei noastre, Emil Săndoi, la finalul amicalului de astăzi cu FC Brașov. Jocul s-a disputat cu două reprize a câte 60 de minute.
“Mai puțin contează rezultatul. A fost o săptămână plină pentru noi, iar azi am încercat să folosim două echipe, să joace fiecare jucător câte 60 de minute. Sunt mulțumit de implicarea jucătorilor. Brașovul a dat o replică bună, au câțiva jucători interesanți. Pregătim meciul din campionat cu Mioveniul, sperăm să nu mai facem greșelile defensive pe care le-am făcut în ultima perioadă pentru că aici au fost principalele noastre probleme. Chiar și la meciul de azi am mai făcut unele greșeli. În campionatul trecut eram o nucă greu de spart, dar acum doar pe greșeli personale am luat câteva goluri care ne-au costat puncte”.
Prima repriză: Căbuz – Martac, Celea, P. Iacob, Roumpoulakou – Neguț, Kocic, Suciu (Matiș 30), A. Șerban – M. Șerban, D. Florea.
Repriza a doua: Căbuz (R. Pop 100) – Căpușă, C. Dinu, Baxevanos, Ioniță – Corbu, Dulca, Popadiuc, Cantave – D. Popa, Cherchez.

sursa – AFC Chindia Oficial

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1