April 12, 2024
News Ticker

Centrul Europe Direct Târgoviște! Află programul estimativ pentru luna Septembrie!

28 august – 1 septembrie – Vizitele de lucru, informare şi documentare au constituit un factor motivant pentru voluntari, au sporit implicarea lor în activităţile centrului, în principal în ceea ce priveşte realizarea informării și popularizarea Centrului ED Târgoviște în cadrul comunităţilor de origine, inclusiv prin intermediul punctelor de informare înființate în județul Dâmbovița. În scopul arătat, vom realiza Tabăra de abilități practice și comunicare pentru voluntari EUROPE DIRECT Târgoviște cu tema  – Nouă chiar ne pasă, dar ție? – Pactul ecologic european în parteneriat cu Asociația Forumul Artelor Vizuale în proiect Eforie colorat – Intervenția culturală. 

8 – 10 septembrie participarea membrilor echipei ED Târgoviște la Conferința Internațională cu tema ILibrary organizată online de Asociația Bibliotecarilor din România. Conferința este organizată din punct de vedere administrativ la Timișoara.

10 – 14 septembrie participarea unor voluntari și a echipei EUROPE DIRECT Târgoviște la evenimentele organizate în parteneriat cu centre EDIC din România cu tema Echipa şi voluntari ED Târgovişte în vizită la alte centre ED din UE. Cu această ocazie vom dsesfășura și o reprezentație de teatru forum în cadrul Campaniei Stă în puterea ta să schimbi ceva! şi intitulată generic  Să acționăm ACUM și pentru generațiile viitoare – Pactul ecologic european. Activitatea va reuni utilizatori ai altui centru ED din România.

16  septembrie – Ora de informare europeană cu tema Să protejăm natura! la Complexul de Servicii Sociale ,,Casa Soarelui” Târgoviște.

24 septembrie – EUROPE DIRECT în bibliotecile din judeţul Dâmboviţa…Puncte de informare europeană eveniment cu tema O Europă pregătită pentru era digitală. Activitatea va reuni bibliotecari şi cetăţeni din zona Titu – judeţul Dâmbovița şi va avea loc față în față la Biblioteca Orășenească Răcari – Punct de informare europeană sau online prin platforma Webex.

 

La cerere organizăm ore de informare pe diferite teme europene în şcoli, licee, ONG-uri şi biblioteci publice.

REDACTAT:

Vlăduţ Andreescu – manager ED Târgovişte

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1