April 20, 2024
News Ticker

Acuzații incredibile! Directoarea Poștei Dâmbovița, cu apucături dictatoriale?!

PNL, nu te (mai) face de răs cu astfel de conducători de instituții publice! Acuzații incredibile la adresa directoarei Oficiului Județean de Poștă Dâmbovița, Narcisa Mihai!

Am venit pentru m-au pus!” Așa s-a prezentat Narcisa Mihai în fața subalternilor de la Poșta Dâmbovița în momentul în care PNL a instalat-o în funcția de director al Oficiului Județean de Poștă Dâmbovița pe Narcisa Mihai, acuzată de apucături dictatoriale, din cauza cărora foarte mulți angajați au plecat la alte locuri de muncă, ori s-au pensionat, ori au demisionat, pur și simplu.

Narcisa Mihai a fost angajată telefonistă la Băleni și, cu sprijinul mătușii ei, Ioniță Sanda, a ajuns poștăriță la OPD Târgoviște. Guvernarea PDL a ajutat-o ajungă oficiant superior la Controlul Ulterior la OJP Dâmbovița și tot guvernarea PDL a ajutat-o ajungă diriginte la Oficiul Răzvad. În anul 2018 a plecat la Prioripost, după care, guvernarea PNL a numit-o director. Ce-a făcut Narcisa Mihai, în calitate de director ?! Am ajuns pe ultimul loc al Regiunii Sud Muntenia după ce ne-am aflat tot timpul pe podium. A mutat Oficiuul Poștal Băleni într-un câmp (șoseaua Nucet), la comanda fratelui ei, Gheorghe Mihai, zis Bebe Beanga, mare șef la Primăria Băleni, tot din PNL, diriginta oficiului fiind verișoară primară și fiica lui Ioniță Sanda, care a ajutat-o ajungă factor la OPD Târgoviște, iar acolo, salariații au stat 2 luni fară toaletă. Narcisa Mihai nu are nicio legătură cu tehnici de comunicare, țipă tot timpul și își terorizează subalternii“, se arată într-un memoriu primit la sediul redacției noastre.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1