October 3, 2022
News Ticker

2 Femei din IL Caragiale, cercetate pentru fals în declarații! Au obținut ilegal indemnizații de la AJPIS Dâmbovița!

La data de 25 august a.c., ca urmare a cercetărilor efectuate de  polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice sub coordonarea procurorului de caz, față de două femei de 31 și 49 de ani, a fost dispusă masura reținerii pentru 24 de ore. Acestea sunt bănuite de comiterea infracțiunilor de înșelăciune, faptă prevăzută de art. 244 din Codul Penal, fals în înscrisuri sub semnătură privată,  faptă prevăzută de art. 322 din Codul Penal, și fals în declarații, faptă prevăzută de art. 326 din Codul Penal.

Pentru documentarea activității infracționale, pe parcursul zilei de ieri, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară în localitatea I.L. Caragiale.

Activitățile de investigare penală sunt desfășurate după ce ar fi fost obținute ilegal indemnizații acordate de Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială, în contextul pandemiei de COVID-19.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1