May 19, 2024
News Ticker

Poliția Dâmbovița! Siguranța cetățenilor, prioritatea Forțelor de Ordine!

Pe parcursul zilei de ieri, 24 august, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de celelalte structuri teritoriale cu atribuții în menținerea ordinii și siguranței publice, au continuat acțiunile organizate pentru siguranța cetățenilor.

Astfel, au fost organizate 24 de acțiuni punctuale care au vizat limitarea infectării cu virusul Sar-CoV-2, descurajarea săvârșirii unor infracțiuni și combaterea faptelor antisociale.

Polițiștii, în cadrul activităților desfășurate, au legitimat 1.661 de persoane, au controlat 58 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 851 de obiective de interes, dintre care 52 au fost restaurante/terase/fastfood-uri.

De asemenea, polițiștii de la rutieră au acționat pentru prevenirea producerii unor accidente de circulație și creșterea gradului de siguranță în trafic, fiind oprite pentru control 217 mijloace transport persoane.

Totodată, pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 229 de sancțiuni, în valoare de 43.850 de lei, au reținut 7 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

În continuare forțele de ordine se află la datorie și acționează permanent pe raza întregului județ.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1