September 27, 2022
News Ticker

Primarul Orașului Pucioasa, Constantin Ana! Electrica, reclamată la ANRE pentru atitudine sfidătoare la adresa comunității locale!

Orașul Pucioasa nu este un oraș de mâna a doua!!!

In general avem probleme (mai mici sau mai mari) cu furnizorii de utilitati.

Insă ceea ce se intampla cu cei de la Electrica in ultima perioada depășește orice limită a bunului simț!

Cu săptămâni in care am avut zeci de opriri neanunțate, cu zone intregi rămase fara energie electrica ore in șir (și asta periodic), cu pagube provocate populației din ce in ce mai mari, cu numere de telefon pentru intervenții total nefunctionale, cu personal net inferior numeric nevoilor reale, Electrica sfideaza prin atitudine o intreaga comunitate!

Iar daca mai vorbim si despre modul in care sunt soluționate cererile pentru avize si noi racordari ajungem la concluzia ca aceasta companie se comporta ca un dușman al cetațeanului și al firmelor, nu ca un partener, nu ca un simplu furnizor de utilitați!

Doi ani de dialog cu cei din conducerea Electrica, la toate nivelurile sale, au fost inutili!

Astazi am trecut la urmatoarea etapa, reclamând comportamentul abuziv al celor ce trebuiau sa fie partenerii noștri intr-o Românie normala, la ANRE (Autoritatea Naționala de Reglementare in Domeniul Energiei), prezentand situatia de la nivelul orașului nostru si cerând masuri urgente!

La Pucioasa si oriunde in țara, cetățenii trebuie sa aibă in relația cu furnizorii mai mult de un singur “drept”, acela de a plăti facturile!!!

Ajunge!

Ps. De luni va vom pune la dispozitie formulare de reclamatii/petiții individuale si vom lansa si o petiție online, pentru a da greutate demersului nostru!

Constantin Ana – Primarul Orașului Pucioasa

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1