April 12, 2024
News Ticker

Gabriel Boriga, City Manager – ul Târgoviștei! Ales Președinte al Comisiei Internaționale a FRB!

Zi plina la Cluj!!!

Marti, 17 august 2021, am avut onoarea sa fiu ales de membrii Comitetului Director, Președinte al Comisiei Internaționale a Federației Romane de Baschet!! O nouă provocare imensă, care ma responsabilizează o dată in plus și mă obligă sa duc mai departe performanțele sportive românești îmbunătățindu-le constant!!

Tot ieri, alături de Carmen Tocală, Președintele FRB, Alina Moanță si Mircea Cristescu, Vicepreședinți, am avut deosebita plăcere să discutăm cu Primarul Clujului, dl. Emil Boc despre viitoarele proiecte internationale majore ale baschetului românesc ce vor fi gazduite de Cluj Napoca. A urmat o vizita la Primaria Municipiului Dej, in echipa cu Svetlana Dragusin si Florin Covaciu, unde dl. Primar Costan Morar ne-a asigurat de tot sprijinul in dezvoltarea centrului feminin de acolo, unul dintre cele mai performante din România. Nu in ultimul rand, alaturi de doamna Inspector General Scolar al ISJ Cluj, Marinela Marc, am pus bazele metodologiei si pasilor de urmat pentru a reglementa instituțional centrele de excelenta ale baschetului românesc ce se vor înființa in viitorul apropiat.

Ziua nu se putea incheia mai frumos decat cu o discuție cu vechiul meu prieten Ghiță Mureșan, My Giant, primul jucator român din NBA, un suflet si un caracter imens.

Astazi urmeaza voleiul, Cluj Napoca fiind una din gazdele Campionatului European de volei feminin 2021, in naționala țării noastre activând și reprezentanti ai CSM Târgoviște, campioana României en titre !

Gabriel Boriga – administrator public al Târgoviștei

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1