May 28, 2024
News Ticker

Primăria Târgoviște! Continuă (și) lucrările de modernizare a străzii Gării!

Continuă și lucrările de modernizare a străzii Gării din municipiul Târgoviște, arteră rutieră care iși va schimba complet înfățișarea și va oferi condiții foarte bune, atât conducătorilor auto cât și pietonilor!

Deși strada va rămâne deschisă circulației, având în vedere complexitatea lucrărilor, facem un apel către conducătorii auto ca, în următoarele 2 săptămâni, să evite, în măsura posibilului, zona menționată.

Intervențiile fac obiectul unei investiții mai ample, finanțate din bani europeni, în cadrul căreia sunt reabilitate străzi in lungime de 5,4 km (bulevardele Mircea cel Bătrân si Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării, precum și pasajul peste calea ferată pe DN 72, lângă Pavcom), vor fi modernizate stațiile de călători, vor fi construite 3 stații de capăt de traseu, un depou pe strada Calea Ialomiței și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public.

Toate stațiile vor fi monitorizate video, vor avea sisteme de informare pe bază de panouri în tehnologie LED, va fi implementat în plus și un sistem de management flotă, cu aplicații multiple.

Cele 3 stații de capăt de traseu vor fi prevăzute cu sală de așteptare, info point, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilități, o cameră mama și copilul, sistem de ticketing, cel puțin 30 de locuri de parcare, inclusiv pentru taxi si persoane cu dizabilități.

Valoarea contractului de execuție este de 50.649.225,49 lei.

Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1