Ludovic Orban, atac la premierul Florin Cîțu! Să le ceară scuze cetățenilor români!


Ludovic Orban îl somează pe Florin Cîțu să-și ceară scuze în fața românilor pentru că a ținut ascuns episodul “întunecat” de acum peste 20 de ani, când a fost prins beat la volan în Statele Unite. Potrivit Digi24, președintele PNL solicită scuze și în nume propriu, pentru că el l-a susținut pe Florin Cîțu în cariera politică, însă acesta nu i-a mărturisit tot trecutul lui.

 

Îi solicit colegului meu Florin Cîțu ca în următoarea declarație publică să le ceară scuze cetățenilor români că nu a avut curajul și onestitatea să îi informeze despre acest episod întunecat din viața lui. Și ar trebui să își ceară scuze și față de mine că nu mi-a mărturisit niciodată că a fost condamnat penal pentru conducerea autoturismului sub influență alcoolului în toate discuțiile pe care le-am avut atunci când a obținut susținerea mea pentru cele mai importante funcții în stat“, a scris președintele PNL Ludovic Orban, sâmbătă, într-un mesaj pe Facebook.

Premierul Florin Cîțu a povestit sâmbătă, într-o conferință de presă, episodul petrecut în urmă cu peste 20 de ani în Statele Unite, când a fost prins beat la volan. El a spus că venea de la ziua colegului de cameră și că a trebuit să-și vândă mașina și să facă un împrumut pentru a-și plăti datoriile în urma acelui episod.

Cîțu a recunoscut că nu l-a informat pe președintele Iohannis despre acest subiect, însă susține că Ludovic Orban știa despre incidentul „nefericit” pentru că avea „hârtia” cu toate detaliile. Premierul a adăugat, potrivit Digi24, că nu s-a gândit niciun moment să își dea demisia.

sursa – 7Media

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1