February 22, 2024
News Ticker

Deputatul PSD, Carmen Holban! Premierul Cîțu ne ține din minciună în minciună!

Premierul Cîțu ne ține din minciună în minciună! Nu se poate abține, aproape s-a cronicizat incapacitatea acestuia de a fi sincer!

Trece cu atât de mare lejeritate peste subiectul prețului la pâine, peste explozia prețurilor la electricitate și gaze naturale, peste boom-ul prețului la benzină și motorină!

Vorbește Cîțu cu atâta fervoare de „economiile” făcute de el! Dar nu spune că economiile sunt făcute din banii care trebuiau să ajungă la alocațiile copiilor și în pensiile părinților și bunicilor noștri.

Meschin este și faptul că „economiile” făcute de premier sunt folosite de acesta pentru a-și cumpăra voturile la congresul partidului său de luna viitoare. A transformat Guvernul într-o instituție de forță și șantaj.

A tăiat premierul și banii pentru investițiile primarilor din toată țara! Sunt în derulare proiecte de 4 miliarde de lei, dar Cîțu alocă doar 1,6 miliarde. Vrea Florin Cîțu ca primarii din toată țara să vină și să se ploconească în fața ușii lui de la Palatul Victoria.

Din păcate, premierul Cîțu își reprezintă propriul interes, iar pofta lui de putere nu are limite. Este dispus să sacrifce o țară întreagă. Și o face nonșalant! Dar ce așteptări să ai de la un om care, acum doi ani de zile, spunea „Educaţia si sănătatea NU SUNT PRIORITĂȚI!”?

Deputat Carmen Holban- Vicepresedinte PSD Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1