September 26, 2022
News Ticker

Impreună suntem mai puternici decat separat! Partidul RE:START România și PPUSL au fuzionat!

Astăzi, 11.08.2021, Congresul Extraordinar al Partidului RE:START România, întrunit în sesiune extraordinară online, a votat cu majoritate covârșitoare de voturi, realizarea fuziunii între Partidul RE:START România și Partidul Puterii Umaniste (social-liberal).

„Împreună suntem mai puternici decât separat” a declarat cea care a condus Partidul RE:START România în calitate de președinte, Ramona Ioana Bruynseels, fost candidat prezidențial în alegerile din 2019, care, astfel, se întoarce în rândurile familiei umaniste, acolo unde de fapt și-a făcut lansarea în cariera politică.

„Oamenii serioși trebuie să strângă rândurile, mai ales atunci când este vorba despre ȚARĂ și despre Oameni. Nu mai putem permite exercitarea abuzurilor asupra cetățenilor, trebuie să spunem STOP! Trebuie să învățam să lucrăm împreună, să lăsăm la o parte orgoliile și arătatul cu degetul și, o dată pentru totdeauna, în spiritul dragostei față de țara care i-a caracterizat pe strămoșii noștri, să ne dăm mâna și să construim România în care ne dorim să trăim noi și copiii noștri. Minciuna, nepăsarea față de cei vulnerabili, lipsa de viziune economică și de dezvoltare au adus România unde se află acum. Numai noi, cetățenii, o putem schimba, prin implicare”, a mai declarat Ramona Bruynseels.

Fuziunea celor doua entități urmează a fi supusă votului prin congres și în interiorul PPUSL, marcând un prim exercițiu oficial de unificare pe scena politică de centru-stânga din Romania.

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1