February 23, 2024
News Ticker

266 de sancțiuni contravenționale! Razie a polițiștilor din Dâmbovița!

În cursul nopții de 7 spre 8  august, în intervalul orar 22:00-04:00, polițiștii de la rutieră,  împreună cu efective de la ordine publică, au organizat o razie, în municipiul Târgoviște, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale, precum și pentru prevenirea producerii unor accidente de circulație, obiectivul principal fiind siguranța cetățenilor.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 266 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 84.250 de lei.

Cele mai multe amenzi, 198, au fost aplicate de polițiștii rutieri pentru nerespectarea regulilor de circulație.

Totodată, polițiștii au constatat 6 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, dintre care 3 au fost pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și 3 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 8 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

Permisele de conducere au fost retrase pentru viteza excesivă (1), efectuarea neregulamentară a manevrei de depășire (2) și pentru consumul de alcool la volan (3).

Polițiștii atrag atenția conducătorilor auto că este necesar, pentru siguranța acestora și a celor din jur, sa manifeste  o conduită preventivă la volan și sa nu încalce normele rutiere.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1