May 29, 2024
News Ticker

Deputatul PSD, Carmen Holban! Prefectura Dâmbovița este depășită de situație!

La două săptămâni de când viiturile au distrus drumul care asigură accesul în platoul montan Peștera-Padina, Prefectura Dâmbovița s-a dus să constate ceea ce Consiliul Județean Dâmbovița a spus imediat după nefericitul eveniment.

Proiectanții aduși în munte de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, au emis puncte de vedere și au oferit mai multe soluții tehnice pentru a reconstrui drumul și pentru a repara podurile, însă Prefectura are nevoie de mult prea mult timp să reacționeze.

Lentoarea cu care se mișcă reprezentanții guvernului în teritoriu nu este o noutate, aceștia fiind o extensie fidelă a Guvernului Cîțu care nu a alocat niciun ban județului pentru remedierea efectelor calamităților produse în ultima lună în Dâmbovița.

Ce nu au înțeles reprezentanții Prefecturii Dâmbovița este că orice zi pierdută înseamnă întârzierea demarării lucrărilor de refacere a DJ714, iar de acesta depinde întreaga activitate turistică din zona Peștera-Padina.

Prefectura Dâmbovița este depășită de situație și, din păcate, oamenii de acolo dovedesc faptul că sunt rupți de realitățile acestui județ. Pălăria este prea mare pentru reprezentanții Guvernului Cîțu, nu neapărat din cauza efectelor calamităților, ci din cauza lipsei de implicare a acestora.

Deputat Carmen Holban – Vicepreședinte PSD Dâmbovița

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1