Box – CS Târgoviște! Cristian Ștefănescu, medalia de bronz la Campionatul Național pentru Tineret!


Rezultat important obținut pe pugilistul Cristian Ștefănescu la Campionatul Național de Box pentru tineret, găzduit de orașul Brăila, în perioada 28 iulie – 1 august. Sportivul clubului nostru, antrenat de Gheorghe și Alexandru Stan a cucerit medalia de bronz, în limitele categoriei 71 de kilograme.

În lupta pentru intrarea în finală, Cristi a fost învins de un pugilist băcăuan. Până la meciul din semifinale, boxerul de la CS Târgoviște și-a arătat din plin supremația în ring.

“Cucerirea bronzului ne bucură mult. Cristi a boxat exemplar aproape întreagă durată a concursului. În penultimul act a avut parte de un adversar redutabil, fapt ce a dus să se oprească în această fază. Este o satisfacție că am terminat pe podium. Majoritatea sportivilor noștri au boxat pentru prima dată la un Campionat Național”, ne-a precizat Gheorghe Stan.

La ediția din acest an a Campionatului Național de Tineret, Clubul Sportiv Târgoviște a fost reprezentat de trei pugiliști: Cristian Ștefănescu (medaliat), Sergiu Stoica (cat. +92 kg) și Sebastian Apostol (cat. 75 kg).

 

Sursa – CS Târgoviște

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1