October 3, 2022
News Ticker

Patriarhul Daniel! Actul de vaccinare are caracter voluntar! Acesta este un drept, nu o obligație!

A trecut mai puțin de un an – Sf. Dimitrie, 27 oct. 2020 – de când Preafericitul Daniel a dat mesajul care a zguduit clasa politică și a ridicat inimile românilor: ”Dumnezeu nu se lasă batjocorit”! Răspunsul la amenințările cu restricții noi din partea guvernanților. Am spus atunci că, prin cuvintele Sf. Ap. Pavel rostite în momentul de cumpănă, Preafericitul Daniel a umplut cu flacăra Duhului Sfânt Catedrala Mântuirii Neamului, pe care a ctitorit-o!

Patriarhul a dat azi al doilea mesaj istoric, refuzând implicarea BOR în campania de vaccinare obligatorie: ”ACTUL DE VACCINARE ARE CARACTER VOLUNTAR, ACESTA ESTE UN DREPT, NU O OBLIGAȚIE”! Este poziționarea definitivă a BOR în fața politicii UE pentru vaccinarea obligatorie! DE ACEEA MESAJUL ESTE ISTORIC! Alte biserici ortodoxe au poziții diferite, până la consimțire. De aceea, mesajul Patriarhului este cu atât mai puternic, cu consecințe uriașe în prezent și viitor.

Patriarhul Daniel a eliberat BOR de orice presiuni: nu se va permite depășirea liniei roșii, limitarea libertății de conștiință a oamenilor, lăsată de Dumnezeu.

De aceea, să-i transmitem cu toții Prefericirii Sale, înțelegând sensul adânc al mesajului său: VREDNIC ESTE!

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1