April 20, 2024
News Ticker

Centrul Europe Direct Târgoviște! Tinerii dâmbovițeni dau LIKE valorilor europene!

Pandemia de Covid-19 a schimbat modul de viață al întregii planete. Cu toții am resimțit efectele sale dramatice, dar copiii și tinerii au fost unele dintre cele mai afectate categorii sociale. Educația online și lipsa interacțiunii față-în față le-au provocat acestora numeroase probleme de ordin psihic, social și emoțional.

Pentru a veni în sprijinul lor, instituțiile de învățământ, cultură și organizațiile societății civile „și-au dat mâna” pentru a le oferi alternative de petrecere a timpului liber offline și în deplină siguranță sanitară. În acest sens, Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, Crucea Roșie, Salvați Copiii-Dâmbovița, Arhiepiscopia Târgoviște și alte ONG-uri locale au desfășurat în data de 27 iulie 2021 activitatea „Dăm LIKE în parc”.

Evenimentul, care s-a desfășurat în Parcul Chindia din Târgoviște, a reunit copii și tineri dornici să învețe lucruri noi în cadru non-formal și să socializeze „în lumea reală”. Astfel, echipa EUROPE DIRECT Târgoviște le-a oferit participanților multe informații despre Uniunea Europeană și valorile acesteia.

În același timp, ei au luat parte la un atelier de comunicare non-formal în cadrul căruia au aflat cum pot să comunice eficient, atât în mediul online, cât și offline. Facilitatorii le-au vorbit și despre importanța discreției în mediul online.

Cu toții au fost interesați de tematica evenimentului și și-au exprimat dorința de a participa și la alte activități similare. Având în vedere succesul acțiunii, echipa EUROPE DIRECT Târgoviște va desfășura activități asemănătoare și în viitor.

Rămâneți alături de noi!

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1