October 3, 2022
News Ticker

Târgovișteanul Laurențiu Reghecampf, noul antrenor al CSU Universitatea Craiova!

Aflat, duminică seară, în tribunele „Arenei Naţionale“, unde a asistat la înfrângerea dezastruoasă suferită de CS U Craiova, 1-4 cu FCSB, tehnicianul de 45 de ani a bătut palma, astăzi, cu Mihai Rotaru.

 

Craiova a găsit un înlocuitor pentru grecul Marinos Ouzounidis, la trei zile după ce acesta a părăsit Bănia.

Îndepărtarea sa a fost cauzată de eşecul cu Laci (Albania), în prima manşă din turul II preliminar al Conference League, plus o ceartă cu patronul echipei pe tema vânzării lui Cicăldău, la Galatasary.

Cu interimarul Dragoş Bon pe bancă, CS U Craiova a pierdut, duminică seară, în etapa a II-a a Ligii I. Conform Adevărul.ro, prestaţia dezolantă a oltenilor l-a convins pe Mihai Rotaru că e cazul să grăbească aducerea noului antrenor. Aşa că, luni, a bătut palma cu Laurenţiu Reghecampf (45 de ani), liber de contract. Acesta a pregătit ultima dată Al-Ahli Jeddah (Arabia Saudită).

„Reghe“ revine astfel în Liga I după patru ani. Ultima dată, el a fost la FCSB, între decembrie 2015 – mai 2017. În ţară a mai pregătit Steaua, Concordia Chiajna, FC Snagov, „U“ Craiova (echipa lui Mititelu) şi Gloria Bistriţa.

Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Științei! Tehnicianul a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 2 ani și va conduce primul antrenament mâine după-amiază. 🤝

Mult succes în familia alb-albastră, Mister!

Sursa – 7Media

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1