September 28, 2022
News Ticker

Persoană accidentată, salvată de Echipa Salvamont Salvaspeo Dâmbovița, la Cheile Zănoagei!

In urma unui apel primit din partea dispeceratului integrat 112, echipa Salvamont Salvaspeo Dambovita a fost solicitata sa intervina.

Din informatiile primite, persoana accidentata, se afla in Cheile Zanoagei si prezenta un traumatism la nivelul membrului inferior, fiind in imposibilitate de a continua traseul.

O echipa formata din 5 salvatori montani de la baza Pestera a plecat spre locul mai sus indicat, iar in sprijinul acestor s-a alaturat un salvator montan de la baza Zanoaga.

Ajunsi la victima, aceasta prezenta dureri in zona maleolara externa si interna, decizia medicului echipei fiind de imobilizare a articulatiei afectate cat si a celei superioare cu ajutorul atelelor vacuum si transportul cu ajutorul targii UT 2000 catre lacul Scropoasa.

Datorita efectelor vremii din ultima perioada, traseul fiind afectat de viituri, transportul victimei a fost unul dificil si s-a intins pe o perioada de aproximativ 2 ore.

Specificam faptul ca apartinatorii au dorit transportul victimei cu masina personala, refuzand transportul cu ambulanta.

Telefoane utile:

 

Salvamont Salvaspeo Dâmbovița: 0726.686.685

 

Dispeceratul Național Salvamont: 0725.826.668 ( 0salvamont)

 

 

Sef Serviciu:

Deaconescu Stefan Razvan

Telefon: 0726194166

 

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1