May 28, 2024
News Ticker

Liga 1 – Chindia Târgoviște! Alexandru Negrea a semnat cu o grupare din Liga a 3-a!

Formaţia şimleaună a reuşit o achiziţie importantă pentru noul sezon şi l-a adus pe Alexandru Negrea, un fotbalist de 22 de ani, din Satu Mare, care vine de la Chindia Târgovişte. Jucătorul a fost în ultimele două sezoane în lotul echipei din Târgovişte şi are 7 mecirui bifate în prima ligă. În perioada junioratului, Alexandru Negrea a jucat pentru toate grupele de la FC Augsburg, cât şi pentru echipa secundă, în Bundesliga II

Deşi nu are statutul altor echipe şi activează în Liga a III-a doar de un an, Sportul Şimleu a reuşit să transfere jucători importanţi cu meciuri în prima ligă

În toamna anului trecut, sub Măgură a venit experimentatul Gueye Mansour, iar în această vară, gruparea condusă de Ioan Gurzău a reuşit o altă achiziţie notabilă şi a adus un fotbalist din Liga 1.

Sportul Şimleu a reuşit să îl transfere pe Alex Negrea, un fundaş de 22 de ani, care în ultimele două sezoane a fost în lotul Chindiei. Fotbalistul are 7 meciuri în prima ligă, unde a bifat peste 400 de minute. A fost pe teren în meciurile cu CFR Cluj, Academica Clinceni, Hermannstadt, Sepsi, Astra, FC Voluntari şi Gaz Metan Mediaş.

Alex Negrea este originar din Satu Mare şi a fost convins să vină la Şimleu de antrenorul Dacian Nastai, care îl cunoaşte bine pe jucător. Noua achiziţie a Şimleului are junioratul făcut în Germania la FC Augsburg, unde a jucat pentru toate grupele, dar şi pentru echipa secundă, până în vara anului 2019 când a venit în România.

Alex Negrea este fost internaţional U19, unde a fost coleg cu Ianis Hagi, Andrei Vlad, Florinel Coman, Vlad Dragomir sau Alexandru Paşcanu.

Fotbalistul din Satu Mare a semnat deja cu Sportul Şimleu şi a jucat în amicalul de miercuri cu Unirea Dej.

“Poate juca fundaş stânga sau mijlocaş stânga. Faptul că Dacian Nastai a venit antrenor la Şimleu a contat foarte mult în efectuarea acestui transfer. Toţi jucătorii care îl cunosc pe antrenor vin mai uşor la Şimleu. Ne bucurăm că am transferat un jucător cu meciuri în Liga 1, cu experienţă. Chiar dacă este tânăr, ceilalţi jucători au de la cine învăţa, având în vedere că majoritatea jucătorior de la Şimleu au jucat până anul trecut doar la nivel de Liga a IV-a“, ne-a declarat preşedintele Ioan Gurzău.

Sursa- sportulsalajean.ro

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1