October 2, 2022
News Ticker

Vicepremierul Dan Barna! Mersul la MALL, condiționat de vaccinare!

Scenarii incredibile discutate în coaliție pentru prevenirea valului 4. Medicii ar putea fi obligați să se vaccineze, iar în weekend ar putea avea acces în mall-uri doar persoanele imunizate. Anunțul a fost făcut de vicepremierul Dan Barna.

Românii nu vor mai putea merge la mall dacă nu sunt vaccinați împotriva Covid-19, este una dintre măsurile discutate de coaliția de guvernare pentru a stimula astfel populația să se imunizeze.

„Am discutat chiar în ședința de coaliție acest subiect. Sunt două tipuri de măsuri: de încurajare a vaccinării, dar și pentru cadre medicale, pentru accesul la servicii neesențiale, să fie condiționată de vacinare. Mersul la mall, de pildă, să fie condiționat de vaccinare. Gândim toate variantele să convingem oamenii din mediul rural să mergem să se vaccineze. Se discută diverse variante de vauchere, stimulente, bonuri, tichete, nu bani direct. S-a discutat și posibilitatea unei loterii în utilaje agricole”, a declarat vineri vicepremierul USR PLUS Dan Barna, scrie Timiș Online.

Vaccinarea e singura soluție, crede Dan Barna, pentru ca valul patru să fie resimțim cât mai puțin

Sursa – 7Media

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1