December 10, 2023
News Ticker

Liderul CJD, Corneliu Ștefan! Județul Dâmbovița NU există pentru Guvernul României!

Județul #Dâmbovița nu exista pentru Guvernul României!

Orașele Pucioasa și Fieni, comunele Vârfuri, Vișinești, Vulcana-Băi, Buciumeni, dar și necazurile provocate de viituri în stațiunea montană de interes național Peștera – Padina nu există pentru premierul Florin Cîțu!

Drumuri comunale, județene, poduri, podețe, gospodării afectate de alunecări de teren sau ploi abundente, case care riscă să fie dărâmate, oameni izolați din cauza faptului că pământul a luat-o la vale, iar Cîțu nu a alocat 1 LEU pentru remedierea pagubelor produse de calamități.

De asemenea, o țară întreagă a putut vedea cum viiturile din nordul județului Dâmbovița au distrus peste 200 de metri din drumul județean DJ714, una dintre principalele căi rutiere care asigură accesul către zona turistică Peștera – Padina.

Premierul, deși are toate pârghiile legale să aloce bani cât mai repede pentru ce s-a întâmplat în ultimele zile, va amâna acest lucru până în septembrie, perioadă în care se va desfășura congresul PNL, acolo unde el candidează pentru funcția de președinte. Încă o dată, se vede clar cum premierul folosește pârghiile și resursele guvernamentale pentru lupta politică din interiorul partidului său.

Ce vină au însă dîmbovițenii? De ce amestecă un județ și o țară întreagă în lupta lor politică?

Cerem premierului Cîțu să nu mai folosească un întreg guvern doar pentru că se vrea șef al PNL.

România nu este terenul dumneavoastra de joacă!

Corneliu Ștefan – președinte Consiliul Județean Dâmbovița

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1