April 12, 2024
News Ticker

Nu faceți ca ei! Bătaie în direct între 2 politicieni la un post de televiziune din Republica Moldova!

Altercația a avut loc marți seară, 20 iulie, în studiourile televiziunii Jurnal TV din Republica Moldova, la emisiunea „Ora Expertizei”. Protagoniștii au fost Sergiu Tofilat, membru al Partidului Schimbării care l-a doborât la pământ pe fostul viceministru de interne, Ghenadie Cosovan.

După un schimb de injurii și acuzații reciproce, Ghenadie Cosovan i-a aruncat în față lui Sergiu Tofilat un pahar cu apă, fapt ce a fost urmat de o altercație între cei doi.

Dialogul” a evouluat astfel:

Ghenadie Cosovan: „D-nul Tofilat, de ce nu vorbiți cum s-au privatizat conductele de gaz, Uzina Metalurgică, de eroii care au ieșit în vileag și sunt mari patrioți”?

Sergiu Tofilat: „Dar, dvs d-nule Cosovan nu vă este rușine pentru că ați deservit regimul lui Plahotniuc, în 2017 ați făcut miting-uri pentru susținerea sistemului mixt, în iunie 2019 ați ieșit la miting în fața sediului PAS, să preveniți coaliția împotriva lui Plahotniuc, special să îl țineți la putere. Ani de zile ați ros pantalonii pe la televiziunile lui Plahotniuc, sunteți complice la uzurparea puterii de stat”.

Ghenadie Cosovan: „Tu nu ai să îmi închizi gura niciodată”.

Sergiu Tofilat: „Dvs aveți probleme cu auzul”.

Ghenadie Cosovan: „În perioada aceasta eu am divulgat schema de corupere a deputaților, când toți tăceau… Eu o să-ți dau una în bot amuș. Eu am apărat Patria și tu nu mă face „lepădătură”, „mudacule” ce ești”.

Sergiu Tofilat spune că regretă incidentul petrecut în direct la TV.

Pe pagina sa de Facebook, acesta a scris: „Îmi pare rău pentru incidentul din platoul Jurnal TV. A fost o situație în care n-am știut să-mi controlez emoțiile și regret cele întâmplate. Violența este inadmisibilă, disputele nu se rezolvă cu astfel de instrumente, care nu ar fi natura sau cauza acestora. Regret acest incident”, relatează Jurnal TV.

După bătaie, ce doi s-au împăcat chiar pe platoul emisiunii, strângându-și mâinile.

Sursa-7Media

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1