December 2, 2023
News Ticker

Deputatul USR, Iulian Bulai, propune desființarea MAI! Ministerul Afacerilor Interne NU se mai justifică!

După declarațiile făcute sâmbătă de europarlamentarul Rareș Bogdan, deputatul USR Iulian Bulai a postat pe o rețea de socializare o listă de propuneri pentru reformele care ar putea fi dezbătute în cadrul coaliției de guvernare.

Printre aceste propuneri de reforme, deputatul supune unei dezbateri și ideea comasării “Ministerului Afacerilor Interne cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației”, pe motiv că existența unui minister separat, al MAI-ului, nu se mai justifică:

“Atribuțiile MAI pot fi preluate de ministerul care deține portofoliile administrației publice și funcționarilor publici. “, a scris Iulian Bulai.

Reacțiile la aceste propuneri nu s-au lăsat prea mult așteptate. Conform Sindicatului Europol, propunerile deputatului nu reprezintă decât “propunerea unui parlamentar în căutare de vizibilitate, dar cu o totală lipsă de viziune”, cu un efect catastrofal.

Polițiștii condamnă “jocurile de culise din coaliția aflată la guvernare”, afirmând că toate acestea “nu fac decât să diminueze autoritatea polițistului, prin pierderea identității celei mai importante instituții”.

 

Sursa – 7Media

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1