February 25, 2024
News Ticker

Drum Județean parțial blocat! Viitură produsă în apropierea Cabanei Zănoaga!

Urmare a fenomenelor meteorologice periculoase produse în zona de munte a județului Dâmbovița, in apropierea cabanei Zanoaga s-a produs o viitura. Pompierii împreună cu jandarmii de la Postul Zanoaga au efectuat o recunoaștere pentru identificarea efectelor produse în campingul din zona în care se aflau 60 de persoane. Din verificările efectuate nu au fost identificate persoana cu probleme sau care sa necesite asistenta medicala iar apa se retrage.

Drumul judetean este partial blocat de aluviuni si doborâturi, astfel ca nu se poate face accesul de la Zanoaga catre Dichiu.

 

Update fenomene Zanoaga, Dambovita: Pesoanele nu sunt evacuate. Acestea rămân în continuare în camping. Căsuțele de campare nu au fost afectate. S-au stabilit masuri de monitorizare permanenta a stării vremii și evacuarea imediata a turiștilor în caz urgenta de către responsabilii campingului Zanoaga.

DJ 714 în zona Zanoaga a fost deblocat și se lucrează în continuare pentru degajarea în afara părții carosabile a resturilor de material lemnos.

DJ 714 în zona Cheile Tatarului este distrus pe o porțiune de peste 50m din cauza viiturii de pe râul Ialomita care a antrenat și resturi de material lemnos.

Accesul către Platoul Padina se face pe drumul de pe partea dreapta a lacului Bolboci.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1