April 12, 2024
News Ticker

Mimesis Fest! Festival de Teatru pentru Copii în Piața Mihai Viteazul din Târgoviște!

31 iulie 2021, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa va organiza cea de-a V-a ediţie a festivalului de teatru pentru copii „Mimesis Fest”.

Festivalul are ca scop promovarea şi stimularea artei interpretative şi este totodată o alternativă de petrecere a vacanţei în aer liber.

Pe parcursul a patru zile vor avea loc workshop-uri, ateliere de creaţie, ateliere de pictură pe faţă şi figurine din baloane, precum şi spectacole de teatru pentru copii şi tineri. Trupele participante la proiect sunt formate din actori tineri, o parte dintre ei elevi sau absolvenţi ai clasei de teatru de la Şcoala de Arte „Octav Enigărescu” a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa. Aceştia vor pune în valoare, printr-o interpretare proprie, basme şi poveşti clasice, aducând la viaţă personaje îndrăgite din lumea poveştilor.

Participanţii la festival vor avea parte şi de o experienţă deosebită, prezentarea unui spectacol de ventrilocie realizat de renumita artistă Crina Zvobodă. Aceasta este singurul artist ventriloc din România rescunocut la nivel mondial.

Astfel, timp de 4 zile, iubitorii teatrului sunt aşteptaţi să petreacă momente frumoase alături de actori şi personajele întruchipate de aceştia.

Locul de desfăşurare va fi Piața Mihai Viteazul din Târgoviște.

Desfășurarea festivalului de teatru pentru copii „Mimesis Fest” va respecta condițiile impuse de legislație privind evoluția la nivel național  și internațional a pandemiei provocate de Coronavirus.

Accesul la festival este gratuit, în concordanță cu regurile privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul Coronavirus.

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1