April 20, 2024
News Ticker

Parteneriat! Compania PRO Activ și AFC Chindia Târgoviște!

Este o onoare si o placere sa anuntam parteneriatul intre compania Pro Activ si A.F.C Chindia Targoviste, în anul în care Pro Activ sărbătorește două decenii de la înființarea sa.

Sugestiv, culorile companiei, albastru și portocaliu, au fost alese plecand de la cele doua mari iubiri pe plan sportiv, ale fondatorului Pro Activ: Universitatea Craiova si Nationala de Fotbal a Olandei.

Craiova anilor 80 și Olanda 88 au fost doua echipe iubite pentru că au creat și au visat. Pentru sute de mii de oameni și pentru fotbal aceste două generații au lăsat pentru totdeauna ceva solid în urma lor. Suntem nu doar distribuitori de materiale de construcții. Am construit si vom construi ceva durabil.

Am decis sa sustinem cel mai reprezentativ club de fotbal din regiune, raportandu-ne la istoria clubului, la rezultatele campionatului anterior, dar si la prezenta noastra in viata sociala a comunitatii.

Avem incredere maxima in valoarea jucatorilor, a staff-ului tenic și managerial și avem convingerea ca impreuna putem consolida o echipa care sa se diferentieze in sens pozitiv față de celelalte echipe din Liga 1.

sursa: GSP.RO

Suntem mandri sa anuntam parteneriatul intre compania Pro Activ si A.F.C Chindia Targoviste ⚽🦶🥇

sursa: SC PRO ACTIV SRL

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1