March 29, 2024
News Ticker

Atletism – CS Târgoviște! Ana Maria Balache, Vicecampioană a României la U16, proba de 100 m!

Atleta Ana Maria Balache continuă să aibă parte de evoluții tot mai bune în competițiile oficiale! În acest week-end, marea speranță a Clubului Sportiv Târgoviște a impresionat din plin la Campionatul Național de Atletism U16, desfășurat la Craiova. La capătul unor evoluții pe măsură, eleva Desdemonei Banu Ionescu a reușit să cucerească două medalii extrem de importante.

În proba de 100 metri, atleta clubului nostru a devenit vicecampioană a României, după ce acele ceasului s-au oprit la 12.83. Pentru a intra în posesia medaliei de argint, Ana Maria a tras din răsputeri pe întreaga durată a cursei.

În schimb, în proba de 200 metri, sportiva de la CS Târgoviște a obținut bronzul, după ce a încheiat proba, cu timpul de 26.58. În urma timpilor obținuți la Craiova, Ana Maria a realizat Personal Best în ambele probe.

Tot în acest an, dar în luna martie, la Campionatul Național Indoor pentru juniori 3 (U16), în sala de atletism din Bacău, Ana Maria Balache a cucerit argintul în proba de 400 metri și bronzul la 60 de metri.

Sursa – CS Targoviste

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1