April 12, 2024
News Ticker

Primarul Târgoviștei, solicitare către constructor! Refacerea integrală a stratului de uzură pe Calea Ialomiței!

‼️ În legătură cu lucrările care se desfășoară acum pe strada Calea Ialomiței, pentru a evita speculațiile pe acest subiect, precizez că am solicitat constructorului REFACEREA INTEGRALĂ a stratului de uzură, pe întreaga suprafață a părții carosabile.
✅ Am luat această decizie în contextul în care, în ultimele luni, stratul de asfalt de pe strada menționată a fost peticit în mai multe locuri, iar degradarea continua.
✅ Cu mențiunea importantă că turnarea noului strat de asfalt se face exclusiv pe cheltuiala constructorului, în baza obligației de garanție, precizez că nu voi accepta lucrări care să nu corespundă din punct de vedere calitativ!
✅ Lucrările, care includ frezarea stratului vechi de asfalt, turnarea unui nou covor asfaltic, dar și intervenții în zona căminelor de canalizare și a gurilor de scurgere, vor dura aproximativ 10 zile.
✅ Regretăm disconfortul generat în legătură cu traficul rutier din zonă, însă nu exista altă alternativă pentru a evita cârpirea repetată a drumului, coroborată cu remedierea străzii în viitor, după expirarea perioadei de garanție, suportată din bugetul local.
Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1