Poliția Târgoviște! Persoane prinse în flagrant delict! Află de ce!


Persoane prinse în flagrant delict

În această dimineață, 6 iulie, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară în municipiul Târgoviște și comuna Răzvad.

Astfel, în comuna Răzvad, cinci persoane au fost surprinse în flagrant delict în timp ce ar fi practicat ilegal jocuri de noroc, utilizând o masă de tip cazinou, fise și jetoane, valoarea potului fiind de 8.500 de euro.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au descoperit și două arme neletale supuse autorizării, toate bunurile și banii fiind indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, la cea de-a doua locație percheziționată, a fost identificat un bărbat de 43 de ani, din Târgoviște, bănuit de săvârșirea infractiunii de șantaj.

Din cercetarile efectuate a reieșit faptul că la data de 22 martie a.c., cel în cauza ar fi împrumutat fise în valoare de 30.000 de lei, de la un bărbat de 39 de ani, care ar fi organizat ilegal jocurile de noroc. Ulterior, bănuitul ar fi refuzat sa-i restituie fisele și l-ar fi constrâns pe acesta prin amenințări cu de violențe violență să-i achite săptămânal 1.000 de lei.

Toate persoanele au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Târgoviște pentru audieri, urmând să fie dispuse măsurile legale în consecință.

Activitățile de cercetare penală sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj, faptă prevăzută de art. 207, și desfășurarea fără licență sau autorizație a oricăror dintre activitățile din domeniul jocurilor de noroc prevăzute de art. 23 din O.U.G. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Operațiuni Speciale Dâmbovița.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1