September 27, 2022
News Ticker

Pr. Ionuț Ghibanu, președinte Crucea Roșie Dâmbovița! La Multi Ani, Crucea Roșie!

În calitate de președinte al Crucii Roșii Dâmbovița, astăzi, când împlinim 145 de ani de existență a Societății Naționale, doresc să mulțumesc conducerii executive a Filialei, tuturor voluntarilor fără de care instituția noastră ar fi săracă, sponsorilor și donatorilor, presei locale care ne-a fost mereu alături, precum și tuturor celor care ne-au ajutat.
De la începutul pandemiei COVID-19, personalul și voluntarii noștri au fost permanent în acțiune, asumându-și riscul îmbolnăvirii, pentru a oferi asistență umanitară și servicii socio-medicale celor în nevoie.
Totodată, pentru a ajuta comunitățile să se pregătească, au diseminat informații esențiale pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului, au sprijinit persoanele izolate la domiciliu cu alimente esențiale și produse de igienă, au oferit sprijin psihosocial persoanelor vulnerabile și în carantină, și multe altele.
Prin implicarea a sute de donatori și parteneri din întregul județ, cu ajutorul Arhiepiscopiei Târgoviştei, al Consiliului Județean Dâmbovița, al UAT-urilor, personalul și voluntarii Crucii Roșii Române au reușit să sprijine unitățile medicale și instituțiile angajate în combaterea pandemiei cu echipamente medicale și de protecție și au organizat campanii de donare de sânge pentru cei mulți care au avut nevoie.
În ultimul an, COVID-19 a adus multă incertitudine și a perturbat viața tuturor, producând multe schimbări. Acest lucru s-a reflectat mai ales asupra persoanelor care erau deja afectate de sărăcie și izolare socială. Dar un lucru nu s-a schimbat: sprijinul oferit de voluntarii și personalul Crucii Roșii Dâmbovița.
La mulți ani, Crucea Roșie! La mulți ani, voluntari!
Fii și tu voluntar! Fii și tu Crucea Roșie!
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1