May 28, 2024
News Ticker

PSD Dâmbovița, dupa pierderea alegerilor locale parțiale! Nu este un capăt de țară! Află noii președinti de la Braniștea și Cojasca!

Analiza rezultatelor înregistrate la alegerile locale parțiale din Cojasca și Braniștea și măsuri organizatorice! Acestea au fost subiectele dezbătute la reuniunea Biroului Permanent Județean al PSD Dâmbovița, prezidată de Corneliu Ștefan, la care au participat parlamentari și liderii organizațiilor locale. După eșecul la alegerile din 27 iunie, Gheorghe Cristinel Claudiu (consilier local) este noul președinte PSD Cojasca, iar Adrian Stan (viceprimar) – noul președinte PSD Braniștea.

Am avut o discuție cu colegii noștri, cu parlamentari și președinți de organizații locale, am avut discuții foarte apăsate privind ziua de 27 iunie. La Braniștea, PSD a pierdut alegerile pentru funcția de primar al comunei, iar la Cojasca, PSD a obținut 6 mandate de consilieri locali. Este un semnal de alarmă pentru Organizația PSD Dâmbovița, dar nu este un capăt de țară sau cum sunt anumiți lideri politici, care au ieșit triumfători în urma acestor alegeri, vreau le transmit foarte clar : PSD Dâmbovița este cea mai puternică organizație politică din județul Dâmbovița, PSD Dâmbovița este mai unita ca niciodată și vreau le aduc aminte data de 27 septembrie 2020, data de 6 decembrie 2020, când am câștigat 63 de primari din județul Dâmbovița, când am câștigat 5 mandate de parlamentari din 10, iar organizarea pe care o avem și astăzi și în 2024, cu siguranță, va fi mult mai puternică“, a declarat Corneliu Ștefan președinte PSD Dâmbovița.

Cei 2 noi lideri de organizații locale au fost numiți interimar la conducere, până în toamnă, când se vor organiza alegeri interne, la Cojasca și Braniștea.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1