February 25, 2024
News Ticker

Alternativa Dreaptă! Apărăm dreptul părinților de a decide asupra educației propriilor copii!

În data de 30 iunie 2021 a fost eliminată de pe ordinea de zi a Camerei Deputaților, în calitate de cameră decizională, dezbaterea proiectului de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.272/2004, prin care se stabilea că participarea la ora de educație sexuală să fie posibilă doar cu acordul părinților!

Președintele României, Klaus Werner Iohannis, a solicitat în repetate rânduri atât Parlamentului României cât și Curții Constituționale, eliminarea dreptului părintelui sau al tutorelui de a decide ce este util pentru dezvoltarea armonioasă a propriului copil.

Le amintim tuturor celor care, în mod obsesiv-compulsiv, vor să ideologizeze în rit sexo-marxist programa școlară, că orice astfel de demers este anticonstitutional, deoarece Constituția României apară cetățenii de abuzurile politicienilor în domeniu.

Conform art. 29, al. (6) din Legea Fundamentală: „Părinţii sau tutorii au dreptul de a asigura, potrivit propriilor convingeri, educaţia copiilor minori a căror răspundere le revine.”

Alternativa Dreaptă apără libertatea de exprimare, de conştiinţă, religioasă şi de educare a copiilor conform convingerilor părinţilor.

Sursa-AlternativaDreapta

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1