June 13, 2024
News Ticker

Primăria Târgoviște! Continuă intervențiile la Stadionul Eugen Popescu!


În pofida unor dificultăți financiare deosebite, fără un leu sprijin guvernamental, continuă intervențiile și la stadionul “Eugen Popescu”!

Ca și stadiu fizic, au fost finalizate gradenele la tribuna veche, cu excepția segmentului de deasupra intrărilor, precum și a zonei de lângă Poarta Vânătorilor, unde a fost nevoie de reconstruirea totală a gradenelor, zona deja finalizată reprezentând aproximativ 75% din total. Se lucrează la tribuna veche pe toate fronturile, atât la încăperile de sub tribună, cât și la exterior, la ultimul segment al gradenelor.

Noua nocturnă este finalizată, suprafața de joc este finalizată, inclusiv instalația pentru dezghețarea gazonului, tribuna veche este reabilitată în proporție de aproximativ 75%, iar structura metalică a tribunei noi este montată în proporție de aproximativ 80%.

Facem toate eforturile pentru ca arena sportivă să poată fi terminată în acest an, dar și pentru omologarea provizorie a stadionului, fără tribuna metalică, astfel încât echipa să poată juca cât mai curând la Târgoviște.

Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1