February 23, 2024
News Ticker

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan! Voi relua vizitele și verificarile în teren!

Am stat astăzi de vorbă cu primarii și executanții lucrărilor pe care Consiliul Județean le finanțează în asociere cu mai multe primării dâmbovițene.

Le-am cerut să depună tot efortul necesar pentru a finaliza, în timp util, lucrările începute, dar, în același timp, să creeze toate condițiile pentru ca traficul pe drumurile aflate în curs de modernizare să afecteze cât mai puțin condițiile în care se circulă.

În momentul de față, sunt zeci de șantiere deschise doar pe asocierea Consiliului Județean Dâmbovița cu primării din județ.

Știu că situația financiară este foarte dificilă pentru primari, mai ales acum, când cel mai important program de dezvoltare locală, PNDL, a fost închis, iar finanțarea proiectelor deja începute este în impas.

Împreună vom reuși să finalizăm toate lucrările începute, iar eu, în calitate de președinte al Consiliului, voi fi alături de toate proiectele primăriilor dâmbovițene, în condițiile în care, după cum de altfel se și poate vedea, administrația județeană este singura instituție care susține comunele și orașele din județ.

De săptămână viitoare, voi relua vizitele și verificările în teren pentru a mă asigura că promisiunile făcute de constructori în cadrul întâlnirii de astăzi se și materializeză.

#ConsiliulJudeteanDambovita

Corneliu Ștefan – președinte Consiliul Județean Dâmbovița

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1