April 12, 2024
News Ticker

Box – CS Târgoviște! Elevii antrenorilor Gheorghe și Alexandru Stan, comportare admirabilă la Memorialul Anton Aurel, la Medgidia!

Sâmbătă, 26 iunie, la Sala Sporturilor “Iftimie Ilisei” din Medgidia, s-au desfășurat întrecerile tradiționalului Memorial “Anton Aurel” la box.

La startul competiției din acest an (a III-a) s-au aflat și pugiliști ai Clubului Sportiv Târgoviște. Cei mai mulți dintre sportivii antrenați de Gheorghe și Alexandru Stan s-au descurcat admirabil, terminând pe primul loc categoria la care au concurat.

Pugiliștii clubului nostru care au devenit învingători la competiția de la Medgidia au fost Sașa Moiceanu (cat. 45 de kilograme – cadeți), Alexandru Marcu (cat. 70 kg – cadeți), Mario Anca (80 kg – juniori) și Iulian Lăzăroiu (50 kg – juniori). Alți boxeri de la CS Târgoviște care au boxat  au fost Luca Bâlea (75 kg) și Alexandru Răducanu (48 kg).

Ediția din acest an a Memorialului “Anton Aurel” a fost una extrem de disputată. La startul acesteia au urcat în ring aproximativ  o sută de sportivi ce au  reprezentat șapte cluburi din țară: CS Târgoviște, CS Farul Constanța, CS Medgidia, CS Năvodari, Litoral Mangalia, CSM Cernavodă și CSO Voluntari. Au fost meciuri la toate categoriile de vârstă: cadeți, juniori și seniori.

Cea de-a treia ediție a Memorialului “Anton Aurel” a fost organizată de Clubul Sportiv Medgidia, în parteneriat cu primăria Medgidia.

Pe de altă parte, în urmă cu puține zile, pugilistul clubului nostru Raul Voicu a participat la o selecție a lotului național al României pentru cadeți.

Sursa – CS Târgoviște

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1