May 28, 2024
News Ticker

Primăria Titu! Tratamente aviochimice pentru combaterea dăunătorilor!

TRATAMENTE AVIOCHIMICE DE COMBATERE A DĂUNATORILOR 29.06.2021

Astăzi, 29.06.2021- pe toată suprafaţa orasului Titu (Titu Gara,Titu-Targ,Fusea,Codreanu,Atarnati,Titu-Plop,Salcuta,Hagioaica) au fost executate tratamente aviochimice pentru combaterea dăunătorilor insecte de disconfort: ţânţari, căpușe, muşte, omizi etc.

TITU: ÎN PERIOADA 29 IUNIE – 05 IULIE 2021 SE VOR EXECUTA TRATAMENTE AVIOCHIMICE , DE COMBATERE A DĂUNATORILOR

În perioada 29 IUNIE – 05 IULIE 2021, în intervalul orar 5.30 – 09.30 , pe toată suprafaţa orasului Titu (Titu,Titu- Târg ,Fusea,Codreanu, Atârnați, Titu-Plop, Sălcuța, Hagioaica) se vor executa tratamente aviochimice pentru combaterea dăunătorilor insecte de disconfort: ţânţari, muşte, omizi etc.

Se vor folosi substante avizate de Ministerul Sanatatii Publice, care sunt toxice pentru albine si organisme acvatice. Produsul cu care se va actiona este Aqua K-Othrine EW20 insecticid formulat special pentru avio-tratamente si aplicare ULV. Produsul nu este daunator oamenilor si nici mediului inconjurator.

Combaterea se efectuează doar o singură zi, începând cu prima zi a intervalului, în funcție de condițiile meteo. Dacă vremea nu este favorabilă aplicării tratamentului în prima zi, aceasta se amână pentru următoarea zi propice acestei activități.

 

Sursa-Gazeta de Titu

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1