Centrul Europe Direct Târgoviște! Află programul estimativ pentru luna Iulie 2021!


EUROPE DIRECT Târgovişte

Program estimativ luna iulie 2021

 

1 iulie – Ora de informare europeană cu tema Și eu sunt cetățean european! – Îndrăznește să îți pese! la Liceul Tehnologic Nicolae Ciorănescu Târgoviște, coordonator bibliotecar Florentina.

 

6 iulie – Ora de informare europeană cu tema Pactul ecologic european la Grădinița nr. 13 Târgoviște, coordonator prof. Bianca Banu (cu participarea unor voluntari EUROPE DIRECT Târgoviște).

 

8 iulie – reprezentație de teatru forum cu tema O Europă pregătită pentru era digitală – dușmanul de dincolo de ecran în cadrul campaniei Stă în puterea ta să schimbi ceva! la Biblioteca Comunală Braniștea.

 

12 iulie – reprezentație de teatru forum cu tema O Europă pregătită pentru era digitală – dușmanul de dincolo de ecran în cadrul campaniei Stă în puterea ta să schimbi ceva! la Biblioteca Orășenească Găești.

 

20 iulie – reprezentație de teatru forum cu tema O Europă pregătită pentru era digitală – dușmanul de dincolo de ecran în cadrul campaniei Stă în puterea ta să schimbi ceva! la Biblioteca Comunală Doicești.

 

21 iulie – Participarea echipei EUROPE DIRECT Târgoviște la seminarul cu tema Sănătate – organizat online de Reprezentanța Comisiei Europene în România și Biroul de Informare al Parlamentului European în România.

 

La cerere organizăm ore de informare pe diferite teme europene în şcoli, licee, ONG-uri şi biblioteci publice.

REDACTAT:

Vlăduţ Andreescu – manager ED Târgovişte

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1