February 22, 2024
News Ticker

Vrei o Vacanță de Vis?! Vino și TU la BTT Târgoviște! Află Oferta Turistică pentru anul 2021!

BTT Târgoviște a fost înființat în anul 1994, continuând tradiția pentru Biroul de Turism pentru Tineret. Încă din anul 1968, acesta a reprezentat un punct de reper, atât pentru tineri, cât și pentru publicul larg, doritor de vacanțe.

BTT Târgoviște oferă servicii de calitate, care combine anii de experiență cu energia și entuziasmul celor ce servesc. Cea mai mare satisfacție a BTT Târgoviște o reprezintă numărul mereu crescând de clienți mulțumiți de pachetele oferite. Oferta Turistică a BTT Târgoviște cuprinde sejururi și excursii interne, individuale sau de grup, excursii externe, cu autocarul sau cu avionul ori cu transport propriu.

“Pentru sejururile de odihnă și tratament, putem asigura servicii turistice în principalele stațiuni de interes din România : Felix, Herculane, Tușnad, Covasna, Olănești, Govora, CălimăneștiCăciulata, Slănic Moldova, Buziaș, Pucioasa, Geoagiu Băi, Poiana Brașov, Predeal, Sinaia, Amara sau din stațiunile de pe litoral. Datorită gamei largi de oferte, satisfacem orice exigențe ale doritorilor de călătorii. Fie veți petrece un concediu mai lung sau doar un weekend, cu BTT Târgoviște veți descoperi bucuria unei trăiri adevărate și lipsite de griji”, ne-a mărturisit Marius Tănase – Manager General BTT Târgoviște.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1